Home

Hoe het allemaal begon.

Jaren geleden zaten 3 vrienden ergens aan den toog en ze hadden alle 3 een motor. Daar ze het beu waren om altijd maar weer dezelfde ritten te maken besloten ze toen om een motorclub op te richten. Hiermee konden ze dan elke week een rit maken en zouden ze dus afstappen van de routine om telkens weer naar Scherpenheuvel of Leopoldsburg te rijden. Zo gezegd, zo gedaan. Ze maakten wat reclame voor hun club en al snel volgden er meer motorfreaks hun weg door België.

Nu is de club uitgegroeid tot een echte MTC met jaarlijks ongeveer een 30 leden, en een van die drie vrienden is nog steeds voorzitter van de club. Samen met de andere bestuursleden zorgt hij ervoor dat we wekelijks ons hart kunnen ophalen op onze moto. Zo nu en dan doen we ook nog andere dingen dan motorijden. Zo is er de jaarlijkse BBQ, jaarlijks teerfeest en een jaarlijkse ledenvergadering. Als u geïnteresseerd bent om onze bende te vervoegen ben je altijd welkom, de eerste drie ritten zijn gratis en zonder verplichtingen, wij vertrekken op zondagmorgen van maart tot en met oktober. Inlichtingen kan je HIER aanvragen.

De inschrijving voor rijdende leden kost 20 euro per jaar en voor duo-zitters 20 euro per jaar. U kan ook via onze club een depanageverzekering nemen die natuurlijk in clubverband veel voordeliger is.

Tot ziens, de funriders